Kommunesamanslåinga er fullført

…i det minste på fasaden på rådhuset på Straume.

Henvisninga til Fjell rådhus er malt over. Snart 15 månadar etter at Fjell, Sund og Øygarden vart ein kommune, vart lyset i går kveld tent for første gong i skiltet som varslar at tidlegare Fjell rådhus no er blitt Øygarden rådhus – navet i ein ny og langt større kommune. 

LED-pærene som lyser opp skiltet er programvarestyrt, ikkje sensorstyrt. Det vil seia at det er kalenderdatoen som avgjer klokkesletta på døgnet når lyset vil verta tent og sløkt. Lyset ute, om det er ein klår og solrik dag, eller om skodda heng tung og grå over rådhustaket, skal ikkje ha noko å seia, opplyser to ivrige elektrikarar i installatørverksemda B.E.A AS.

 

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.