Gjestekommentar: Det store klimabedraget

Miljøpartiet de Grønne påstår at de setter mennesker først, noe de viser gang på gang at de ikke gjør.

Siste stikk er boikotten av debatten i Bergen på grunn av Dan Odfjell som har bidratt til å realisere rehabiliteringen av den historiske bygningen Forum. MDG viser med dette at de nettopp ikke setter mennesker eller folkestyre først. De viser med all tydelighet det som Sylvi Listhaug påpekte under debatt hos VG, de er grønn på utsiden og veldig rød (kommunistisk) inni.

At MDG holder hele landet som gissel i debatten om hvor stor innvirkning vi mennesker har på klima er en utrolig historie i seg selv. Ja, nå tvinges alle, både barn og voksne til å ta stilling til et spørsmål hvor premissene allerede er lagt. De 77 anonyme forskerne som nå i praksis styrer hele verdens klimadebatt sitter nå å ser på galskapen hvor barn rammes av angst og redsel for at verden går under. Psykologer som oppriktig er bekymret for barna og vil advare mot konsekvensene skriver anonyme innlegg i frykt for jobbene sine og ledende forskere som uttaler seg byttes ut og forskningen politiseres ytterligere. Det er snart ikke mulig å være uavhengig, hverken som forsker eller andre ledende posisjoner i den vestlige verden.

For noen dager siden delte en av verdens mektigste mennesker, Frankrikes president Emmanuel Macron, et gammelt blide av skogbrann i Amazonas. Bildet var angivelig et nytt bilde, det viste seg å være falske nyheter. Slike branner er ikke noe nytt, hverken i Amazonas, Afrika, Australia eller Amerika. Dette illustrer hvor galt dette bærer av sted. Er vi villig til å ta dette inn over oss? Absolutt makt korrumperer absolutt.

Det samme gjelder utbyggingen av vindmøller og raseringen av norsk natur. Alt for at noen skal tjene en krone eller to. Disse kronene tas i praksis fra skattebetalerne og strømkundene. En «omfordeling» som aktivistene kaller det, men også de sosialistiske partiene som Arbeiderpartiet er helt med på tyveriet av demokratiet.

En av verdens største bransjer, mobil- og trådløsbransjen og utrullingen av det nye 5G-systemet hvor ingen av de ansvarlige faktisk tar ansvar. Norske myndigheter har gått langt i å frikjenne den skadelige teknologien, som første land i verden sies det at strålingen er ufarlig! De haster videre med prosjektet som vil koste skattebetalerne enorme summer over helsebudsjettet.

Norge skal femdoble produksjonen av fisk fra oppdrett, men uten å stille krav til eksisterende anlegg. Alle anlegg skal være lukket sies det, men likevel stilles det ingen krav til rensing for anlegg som slipper ut hundrevis av tonn med kloakk. Det er alvorlig for fjordene våre, men også for alle de kreative kreftene som finnes i vårt langstrakte land. Det gir ingen insentiv for utvikling og innovasjon av de åpne anleggene.

Klima- og avgiftspartiene har enda ikke tatt et oppgjør med oppdrettsindustrien som er i ferd med å ødelegge fjordene våre og kysten vår! Om det er fordi Høyre og Arbeiderpartiet har aksjer og interesser kan vi bare spekulere i, men de kan begynne med å stille nasjonale krav til fiskeoppdrettens miljøbelastning, ikke skyld på «klima». Sett nasjonale rensekrav nå!

Norge er blitt et land med høy dobbeltmoral, fra å være et land med høy moral og etisk standard. Vi var verdensledende på HMS, nå fremstår Norge mer og mer som griske gribber som går over lik for å tjene en ekstra slant. Er det sant? Vil vi virkelig ha det slik? Er KrF noe bedre enn de andre partiene, eller hjelper det på samvittigheten om vi stemmer KrF?

De etablerte partiene i Norge og i Fjell har lav troverdighet når det kommer til handling, og stadig flere ser Partiet De Kristne som det beste alternativet. Dan Odfjell er en av dem som har gått ut og anbefalt PDK som eneste reelle alternativ!

Om du er enig, stem på oss! I Partiet De Kristne anser vi oss som embetsmenn for folket. Stem for endring, stem PDK!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.