Gjestekommentar: Trenger 236 stemmer for å bli valgt inn i kommunestyret

Partiet De Kristne tror det er mulig å bevare bomfri sone på Sotra og samtidig satse kollektivt med gratis buss til byen!

Av Roger Dyrøy, 1. kandidat PDK nye Øygarden

Partiet De Kristne (PDK) stiller nå lister i samtlige fylker i landet, og 54 av de nye kommunene.

I følge TV2s valgekspert er det bedre å stemme utradisjonelt. Med det mener jeg at PDK trenger bare 236 stemmer for første mandat, mens de etablerte som gjerne kjemper om sitt 7. eller 8. mandat trenger 337 stemmer for å oppnå det samme. På denne måten er det all mulig god grunn til å stemme PDK.

Vi mener at mye er bra på Sotra og i Øygarden, men noe er i andre enden av skalaen. Det gjelder særlig barnevern, vei/trafikk og skolepolitikk. Systematisk kvalitetssikring av barnevernet er nødvendig, slik at myndighetsovergrep ikke gjentas. Folk må føle seg trygge i sine egne hjem, mange har nok stress i livet om ikke øvrigheten skal legge stein til byrden. Barnevernet bør ikke ha politifullmakt (instruerer politiet) i enhver situasjon til å hente ut barn. Det er en politioppgave som bør godkjennes av en rettsinstans før det eventuelt aksjoneres. Målet må alltid være å hjelpe hele familien til en bedre fremtid sammen.

Gratis buss til byen er blant tiltakene som kan bidra til å avhjelpe situasjonen frem til den nye broen står ferdig. Med det sagt så ønsker vi å bevare Sotra som det frie stedet det er, uten bommer og betaling. Hvorfor ta opp store og dyre lån for å betale hvis vi har penger på bok? Vi mener det er mulig å bygge veier etter selvkostprinsippet, slik som med vann og avløp. Det tas inn enorme avgifter fra bilistene, men pengene blir ikke brukt til vei, så nå er vi lei av stadig nye og kreative løsninger for å melke bilistene. Men ikke bare det, det har nå gått så langt at bomstasjoner settes opp for å hindre folk i å kjøre bil! Med slik molbopolitikk (som er prøvd på en viss naboøy) så er det ikke rart at befolkningsveksten stagnerer.

Vi tror det er mulig å bevare bomfri sone på Sotra og samtidig satse kollektivt med gratis buss til byen!

For noen dager siden var lederen for Ap på Sotra og forfektet sine ideer om skole. Dette fremstår som det merkeligste skuespill, da vi stadig leser om ordføreren som sitter med hendene i fanget eller ser ut vinduet og sukker over økonomien… Høyre styrer ikke Fjell kommune alene med sine 8 mandater. De 10 mandatene som Ap har i kommunen skulle da veie minst like tungt?

Det er ikke noe nytt at sosialister som Jonas Gahr Støre prøver å innføre et ord som ikke eksisterer, nemlig «snikprivatisering» som om det ikke var lov med private initiativ eller andre former enn den «riktige». Han er kommet til feil plass når han tar den. Her ute har vi en god tradisjon for nettopp private initiativ hva angår både skole og andre foretak, som suksessen FjellVAR, og det skal vi fortsette med. Det er en grunn til at det gode alternativet Danielsen på Straume har stadig økende antall elever også fra andre kommuner, ja de velger faktisk å sende barna over broen for å gå på skolen. Det kan virke som om sosialisten Støre er redd for å miste grepet.

Skole etter skole er nedlagt av det sittende kommunestyret i Fjell. Selv har vi sett Ekerhovd som er et trist skue. Skolen står fullstendig til nedfalls, og ingen deler av skolen ser ut til å være i bruk slik intensjonen var da de manglet en liten million for å drive skolen. Liljevatnet skule risikerer nå samme skjebne. I tillegg blir det mer trafikk og elevene får nå en mørk, trang og livsfarlig skolevei uten fortau. Se gjerne vår video på Facebook.

Dette skjer på Arbeiderpartiets vakt, så nye koster må til nå!

Vi vil ha Liljevatnet skule tilbake!

Stem Partiet De Kristne (PDK), det er et godt valg!

One thought on “Gjestekommentar: Trenger 236 stemmer for å bli valgt inn i kommunestyret

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.