Opnar for busskøyring på mandag

Feriestengninga av Fv. 563 gjennom Mølledalen for biltrafikk nærmar seg slutten.

Slik såg det ut då Statens vegvesen var på befaring onsdag denne veka. Byggjeleiar Rune Angeltveit i Statens vegvesen har blitt forsikra om at vegen skal vera klar for busskøyring mandag morgon. Foto: Geir Brekke, Statens vegvesen.

Utbetringa av Fv. 563 Strømsnes – Hop er ein del av Askøypakken. Gjennom Mølledalen har Statens vegvesen samarbeida med Askøy kommune om legging av nytt leidningsnett tvers over vegen. Ei oppgåve som har vore så omfattande at vegen måtte stengjast tre veker i fellesferien.

Framleis er det arbeid som attstår. Vegen skal likevel vera klar tidleg mandag morgon slik at bussane igjen kan køyra denne strekninga, har byggjeleiar Rune Angeltveit i Statens vegvesen blitt forsikra av entrepenørverksemda.

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.