Gjestekommentar: Valg – ikke bare bompenger

Et kommunevalg handler om mye mer enn bare bompenger.
Av Svein Otto Jacobsen (1. kandidat FrP), Anita Garlid Johannessen (2. kandidat FrP) og Svein Bjørge (3. kandidat FrP).

Bompenger som vi ikke har i den nye kommunen og som det mest sannsynlig ikke kommer i denne perioden. Skulle det bli snakk om bompenger, så kommer FrP til å si nei til dette slik vi også sa nei til bompenger på den nye Sotrabroen.

Et kommunevalg handler om skole, barnehager, skolevei, fritid, helse og omsorgog din fremtid. Alt dette har FrP en klar og god politikk på. Vi sitter i posisjon og er med og styrer i Sund og Øygarden i dag.

Et kommunevalg handler om boligpolitikk. Det handler om at du skal få bygge på huset ditt eller ikke, eller om du skal få lov å bygge deg hus med garasje eller ikke, eller naust hvis du har båt. Dette er områder som FrP har en klar JA holdning til.

Et kommunevalg handler om hvordan din kommune skal styres kommende periode. Om du skal få eiendomsskatt eller ikke. Om hvordan tjenestene til deg som innbygger skal løses og hvor gode de skal være.

Et kommunevalg handler om næring og næringsutvikling i kommunen. Det å kunne være med å utvikle næringsområder og næringsstruktur slik at innbyggeren ikke er avhengig av å måtte pendle ut av kommunen, men kunne ha sitt innkom fra bedrifter i ens egen kommune.

Et kommunevalg handler om du skal få rent vann, godt avløp og gode, trygge veier i ditt nærområde. Det handler om at alle bygdene i kommunen skal ha utvikling. Om en skal få bygge på egen eiendom, ikke bare i sentrumsområdene, men rundt om i hele kommunen. FrP er tilhenger av at hele kommunen skal tas i bruk, og at det skal kunne bygges og skapes gode miljøer der innbyggerne ønsker.

FrP er i dag i posisjon i to av de tre kommunene som blir slått sammen. FrPhar en hånd på rattet. Vi ønsker også å ha en hånd på rattet i den nye kommunen, nettopp fordi vi har vist både i Sund og i Øygarden at vi er samarbeidsvillig og ikke minst styringsdyktige.

I Sund sitter FrP med lederen av «Plan-og forvaltningsstyre». I Øygarden sitter FrP med leder av «Utvalg for levevilkår» og nestleder i «Utvalg for Drift og Samfunnsutvikling».

Stem på FrP!Du vet hva du i dag har, og du vet hva du kommer til å få i den nye kommunen. Nemlig et styringsdyktig FrP som har deg som innbygger i fokus, JA-holdning i ryggmargen, og som sier klart nei til ekstrabeskatning av kommunens innbyggere.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.