Ungdomsbedrift set geit på menyen

Greit med Geit UB lagar smakfulle produkt av geitekjøt. Det vinn dei prisar for.

Lovande unge entrepenørar i «Greit med geit UB» viser fram premiane i Hordalandmeistarskapen. Foto: Hordaland fylkeskommune.

Dei «heimelaga» kjøtbollane og kjøtpølsa med geitekjøt fell i smak. Ungdomsbedrifta med elevar frå vg2 kokk og servitør på Sotra vidaregåande stakk av med heile fire førstepremiar og ein tredjepremie i konkurransen om beste ungdomsbedrift i Hordaland, melder Hordaland fylkeskommune i ei pressemelding.

Med seg heimatt til Sotra fekk ungdomane førstepremiane innan gastronomi, rekneskap, beste yrkesfaglege verksemd og for å ha det produktet med best berekraft.

Ungdomane fekk og gullbillett til NM. Neste konkurranse dei deltek i vert på Lillestrøm.

Det er Ungt Entrepenørskap i Hordland som stod bak konkurransen. Heile 87 klassar deltok.

 

One thought on “Ungdomsbedrift set geit på menyen

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.